Welkom

kapsalon, Leeuwarden, Il Divo

In het nabije centrum van Leeuwarden vindt u herenkapsalon il Divo. De kapsalon die sfeer uitstraalt en staat voor laagdrempeligheid én betaalbaar voor iedereen.

Il Divo ontleent haar sfeer aan de Zuid-Europese cultuur en wil een kapsalon zijn waar gezelligheid en het sociale karakter bovenaan staat. Dat ziet u terug in de huislijke sfeer van de kapsalon en waar een overheerlijk kopje Nespresso voor u klaar staat.

Betrokkenheid, persoonlijke aandacht  en het vakmanschap maakt de kapsalon compleet. Door de gemoedelijke sfeer voelt u zich snel thuis en door een acceptabele prijs kunt u regelmatig naar de kapper gaan.

Studenten profiteren van een lagere prijs nl. : 16 euro.

Belangrijk: de kapsalon is vanaf heden gesloten tot naar verwachting 6 april. Zoals waarschijnlijk iedereen heeft vernomen, zijn de maatregelen met betrekking tot het corona virus aangescherpt. Voor mensen met een contactberoep, waaronder kappers, geldt dat zij hun beroep niet mogen uitoefenen tot naar verwachting 6 april. Dit allemaal om de kans op verspreiding zo laag mogelijk te houden. Uiteraard is dat voor iedereen vervelend. Ik hoop van harte dat de maatregelen effect hebben en dat ik u snel weer mag begroeten in de kapsalon.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen via: 06  10883992

Openingstijden:

Maandag:        GESLOTEN
Dinsdag:          9.00 tot 17.30
Woensdag:      9.00 tot 17.30
Donderdag:     9.00 tot 17.30
Vrijdag:            9.00 tot 17.30
Zaterdag:         9.00 tot 13.00

0 thoughts on “Welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *