Welkom

kapsalon, Leeuwarden, Il Divo

In het nabije centrum van Leeuwarden vindt u herenkapsalon il Divo. De kapsalon die sfeer uitstraalt en staat voor laagdrempeligheid én betaalbaar voor iedereen.

Il Divo ontleent haar sfeer aan de Zuid-Europese cultuur en wil een kapsalon zijn waar gezelligheid en het sociale karakter bovenaan staat. Dat ziet u terug in de huislijke sfeer van de kapsalon en waar een overheerlijk kopje Nespresso voor u klaar staat.

Betrokkenheid, persoonlijke aandacht  en het vakmanschap maakt de kapsalon compleet. Door de gemoedelijke sfeer voelt u zich snel thuis en door een acceptabele prijs kunt u regelmatig naar de kapper gaan.

Belangrijk! Inbrekers hebben hun slag geslagen in de salon en vrijwel alles van waarde is meegenomen. Aangezien mijn laptop ook is gestolen, is het momenteel niet mogelijk om digitaal een afspraak in te plannen via 1Kapper. Dit is in eerste instantie om zeker te weten dat de inbrekers geen eventuele toegang hebben verkregen naar gebruikersaccounts en uiteraard zal er ook een vervangende laptop moeten komen. Voorlopig kunt u een afspraak maken door te bellen, of door even langs de salon te lopen. Ik hoop op uw begrip.

Voor meer informatie kan je na 18.00 uur contact opnemen met telefoon nummer:
06 10883992.

1Kapper
Vanaf nu is het ook mogelijk om digitaal via 1Kapper een afspraak in te plannen!
Dat kan via: <deze optie is tijdelijk uitgeschakeld>

Studenten profiteren van een lagere prijs nl. : 16 euro.

Belangrijk: Om weer een paar stappen in de richting te zetten naar de oude situatie, is de kapsalon vanaf heden geopend voor mensen met afspraak, maar ook voor mensen zonder afspraak. Voor de mensen zonder afspraak zullen de maatregelen omtrent het corona virus in acht genomen worden, wat er in sommige gevallen voor kan zorgen dat het niet mogelijk is om op het gewenste moment geknipt te worden. Ik hoop van harte op uw begrip hierbij.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met mij opnemen via: 06  10883992

Openingstijden:

Maandag:        GESLOTEN
Dinsdag:          9.00 tot 17.30
Woensdag:      9.00 tot 17.30
Donderdag:     9.00 tot 17.30
Vrijdag:            9.00 tot 17.30
Zaterdag:         9.00 tot 13.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *